112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (2024)

Nieuws

    18 juni, 09:48 4 minuten leestijd

    112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (1)

    In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van dinsdag 18 juni in onze provincie.

    Automobilist gewond bij aanrijding met drie auto's in Almelo

    112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (2)

    Een automobilist is vanavond gewond geraakt bij een botsing met drie auto's op de Stins in Almelo. Door nog onbekende oorzaak botsten de voertuigen op elkaar op een kruising, wat zorgde voor een flinke ravage.

    De drie betrokken auto's raakten door de aanrijding zwaar beschadigd en zijn inmiddels afgevoerd. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar de aard en ernst van het letsel zijn nog onbekend.

    16.50 uur | Twee gewonden na botsing van auto tegen boom

    Auto tegen boom in Dedemsvaart

    Twee personen zijn vanmiddag zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op het Ommerkanaal bij Dedemsvaart. Daar reed een auto vanwege onbekende oorzaak tegen een boom.

    De brandweer assisteert het ambulancepersoneel bij het bevrijden van de gewonden uit de zwaar beschadigde auto. Een traumahelikopter is onderweg voor verdere hulpverlening. De weg is afgesloten voor het verkeer.

    112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (3)

    16.10 uur | Tankwagen verliest melk na crash in sloot langs A28

    Op de A28 tussen Zwolle en De Lichtmis is vanmiddag een tankwagen van de weg geraakt en vervolgens gecrasht in een bermsloot. Het eenzijdige ongeval gebeurde ter hoogte van parkeerplaats De Martkte. Waarom de chauffeur van de tankwagen de macht over het stuur verloor is onbekend. Een van de drie rijstroken is afgesloten voor het verkeer richting Lichtmis.

    112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (4)

    De tankwagen lekt grote hoeveelheden melk, dat via de berm ook naar de parkeerplaats naast de A28 stroomt. De vrachtwagenchauffeur is volgens de politie ongedeerd gebleven.

    Tankwagen lekt grote hoeveelheden melk na crash op A28 bij Lichtmis

    Update:

    Om kwart voor vijf stond het verkeer in beide rijrichtingen van de A28 in een flinke file van meer dan tien kilometer. De reistijdvertraging bedraagt veertig minuten.

    11.55 uur | Ambulance heeft aanrijding met auto in Zwolle

    Op de N35 (Heinoseweg) bij Zwolle zijn vanmorgen een ambulance en een personenauto betrokken geraakt bij een ernstig ongeval. Beide wagens kwamen hard met elkaar in botsing op de kruising van de N35 met de Oldeneelallee/Zalnéweg. De ambulance crashte na de klap ook nog tegen een bewegwijzeringsmast. De ambulance vervoerde geen patiënt.

    Ambulance betrokken bij ernstige aanrijding

    Wel zaten in de ambulance twee medewerkers die zelf uit het wrak konden komen en daarna werden verzorgd door ziekenbroeders van een andere ambulance die te hulp werd geroepen. De ambulancemedewerkers die betrokken waren bij het ongeval hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

    De bestuurder van de personenauto raakte wel gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

    Het verkeersongevallen analyseteam van de politie gaat nader onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

    112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (5)

    10.35 uur | Aanhouding drugsbezit, politie zoekt getuigen mogelijk schietincident Zwolle

    De man die gistermiddag aan de Begoniastraat in Zwolle werd aangehouden voor drugsbezit, is een 19-jarige Zwollenaar. Dat meldt de politie. De man werd aangehouden na verschillende meldingen over een schietincident in de straat. De politie zegt dat de schutter nog niet is gevonden en roept getuigen op zich te melden. Bewoners van de straat in de wijk Assendorp krijgen het verzoek na te gaan of ze mogelijk beelden op deurbelcamera's hebben van het incident rond 14.00 uur.

    Auto's meegenomen voor onderzoek

    Na de meldingen heeft de politie twee auto's met daarin meerdere mensen gecontroleerd. Een van de inzittenden is de aangehouden 19-jarige Zwollenaar. Vandaag speurt de politie verder naar inbeslaggenomen items, de waaronder twee voertuigen.

    112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (6)

    10.10 uur | Politie op zoek naar man die in Enschede dienstauto beschadigde

    De politie maakt serieus werk van een bewuste vernieling van een dienstauto. Politiemensen waren gisteravond opgeroepen voor een uitslaande brand bij een woning aan de Bentelobrink in Enschede. Terwijl agenten assistentie verleenden, kwam er een man op een fiets aangereden die in het voorbijgaan de spiegel van de dienstauto trapte. De politie neemt dit incident hoog op en is op zoek naar de dader. Er is een oproep uitgegaan naar getuigen die wat hebben gezien of camerabeelden hebben om zich te melden bij de politie in Enschede.

    De brand is geblust en er vielen geen gewonden.

    112 Nieuws: Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (7)

    Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.

    112 Nieuws:  Drie auto's betrokken bij aanrijding in Almelo (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Golda Nolan II

    Last Updated:

    Views: 6617

    Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

    Reviews: 85% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Golda Nolan II

    Birthday: 1998-05-14

    Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

    Phone: +522993866487

    Job: Sales Executive

    Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

    Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.